Aangepaste schoolstoelen

Wanneer je op zoek bent naar schoolstoelen voor kinderen met een lichamelijke beperking, dan is het raadzaam om eens een kijkje te nemen op de website van: kindermeubilair.nl. Wij geven les aan kinderen met een beperking. Hiervoor moeten wij met een hoop rekening houden zoals de bereikbaarheid van een rolstoel en dergelijke. Wanneer een kind wil knutselen, maar de nek niet mag worden belast, dan hebben zij een tafel nodig met een hoog tafelblad die schuin is af te stellen. Zo zijn er diverse wensen om het zo comfortabel mogelijk te maken voor ieder kind.

schoolstoelen

De kinderen zijn echt geholpen met de juiste meubels

Schoolstoelen bijvoorbeeld, zijn onmisbaar echter moeten deze ook voorzien zijn van de gewenste opties. Daarom bestellen wij onze meubels via deze website omdat dit hier mogelijk wordt gemaakt.

De volgende opties zijn mogelijk om de gewenste stoel te creëren:

  • Onderframe
  • Armleggers
  • Rugsteun
  • Kleur
  • Zitting
  • Voetensteun

Wij zien het aan de kinderen dat de meubels goed zijn. Zodra zij tijdens het volgen van de les of wanneer zij aan het spelen zijn, even vergeten dat zij een beperking hebben, dan zijn wij erg blij dat wij hier een bijdrage aan kunnen leveren. De kinderen worden minder snel moe omdat zij geen last hebben van hun lichaam omdat zij bijvoorbeeld een verkeerde houding aannemen omdat zij op een verkeerde stoel zitten. Daarom is dit haast onmisbaar voor onze school en omdat wij een zeer tevreden klant zijn wilde ik graag mijn reactie achter laten op dit blog.

schoolstoelen