Alles over de Berg Reppy

berg reppy

Skelters zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Zelf de traditionele zwarte skelters zijn nog ruim verkrijgbaar. Toch is het fijn dat er ook innovatieve bedrijven met een nieuwe generatie skelters op de markt komen. In het voorjaar van 2019 is door het merk Berg een nieuw model skelter geïntroduceerd, namelijk de berg reppy. Het is een lichte en compacte skelter die in verschillende exemplaren beschikbaar is. 

berg reppy

Voor welke leeftijden is het geschikt?

De nieuwe skelter van Berg is gemaakt voor kinderen tussen de 2,5 en de 6 jaar. Jonge kinderen kunnen daarom al snel de omgeving verkennen. De schommelas zorgt altijd voor een goede grip op het wegdek, waardoor het een extra veilig gevoel geeft. De kuipstoel is ook eenvoudig te verstellen wat ideaal is als de kleintjes snel groeien. Bovendien kan de stoel in vier standen worden versteld. De speciale EVA-banden die eronder zitten, gaan nooit lek en toch rij je er soepel en comfortabel mee door de straat. Voor volwassenen is het handig dat het een gemakkelijk object is om te verplaatsen en te dragen. Daarnaast, beschikken meerdere uitvoeringen van deze skelter over een Soundbox die in het stuur zit. Naast scheuren over de weg, kun je dan ook aan iedereen laten horen hoe de motor start en hoe de piepende banden klinken wanneer er wordt geremd. 

Waar is het verkrijgbaar?

Het is mogelijk om via bergtoys.com, de eigen website van Berg, een van de modellen aan te schaffen. Daarnaast bieden andere websites zoals Bol.com of specifieke speelgoed websites als bigoutdoortoys.nl ze ook aan. Mocht je liever een tweedehandse willen, kijk dan zeker even op Marktplaats.

Skelteren is nog nooit zo leuk geweest als met de Berg Reppy! Geschikt voor zowel jonge peuters als voor kleuters. Het is makkelijk om mee te nemen dankzij het lichte gewicht en heeft ook nog eens een stoere uitstraling.