Avent babyfoon voor mijn neefje of nichtje

Avent babyfoon is waar ik het vandaag over wil hebben. Omdat ik eindelijk tante wordt van de baby van mijn jongste zusje, is het zo leuk dat ik mee mag denken met de babyuitzet lijst die zij aan het maken is. Ze is nu precies op de helft van haar zwangerschap en dan wordt het tijd om de details aan te schaffen, zoals ook een babyfoon. Het merk Avent is sowieso al een goed en bekend merk dus was het vertrouwen al snel daar. Omdat ik zelf al eens een cadeau voor iemand op de site Baby- Dump heb besteld, ging ik ervan uit dat ik hier ook weer terecht kon voor mijn zusje.

Gelukkig was ze erg blij met mijn zoek werk

Daarom ben ik eerst zelf eens gaan kijken en werd ik meteen al erg blij van de ruime keuze die ik aantrof van de babyfoons. Ik heb een link van de Avent babyfoon doorgestuurd aan mijn zusje, en omdat hier vele opties opzitten en eenvoudig te gebruiken is, heeft zij direct een bestelling gedaan. Wat mijn zusje niet wist, is dat ik zelf ook even ben gaan shoppen voor als de baby er straks is. Die leuke kleding en dat speelgoed heb je immers nooit genoeg ben ik van mening. En als je eenmaal aan het kijken bent is de verleiding niet te weerstaan. En in dit geval mocht dit!

babyfoon