Babyfoon met camerafunctie

Babyfoon met camerafunctie

Wij hebben 2 kindjes. Deze twee meisjes slapen elk op een eigen kamer op de bovenste verdieping van ons huis. We hebben een ruim huis met 3 verdiepingen die goed bewoonbaar zijn. Op de middelste verdieping hebben we geen slaapkamers maar dat maakt dat we dus wel echt afhankelijk zijn van de babyfoon wanneer er iets is. Nu zijn de meisjes nog klein en is het dus nog vanzelfsprekend dat deze babyfoon in gebruik is maar ik vraag me wel eens af hoe we dat gaan doen wanneer ze wat ouder zullen zijn. In de beginfase hebben we zelfs gebruik gemaakt van een babyfoon met camerafunctie. Zo hoefde ik niet steeds weer naar boven te lopen wanneer ik dacht dat ik wellicht iets verdachts hoorde. Ik was best heel paniekerig als jonge moeder en deze babyfoon met camerafunctie heeft ervoor gezorgd dat ik dat wel wat los kon laten. Ik heb tijdens de zwangerschap van de tweede een website gevonden met een zeer uitgebreid aanbod aan artikelen voor elke jonge ouder en het kindje dat onderweg is. Op deze website heeft men ook een aanbod van babyfoons en ook van het merk waar wij onze versies van hebben. Voor de spullen die ik tijdens de tweede zwangerschap nog wilde hebben deed ik mijn aankopen dan ook via deze website omdat ik dit echt een prettige website vond met echt alleen maar leuke en goede artikelen. Verwacht u ook een klein kindje dan kan ik deze website zeker aan u aanraden.