Brandmeldinstallatie op uw kinderdagverblijf

logo2Zoals jullie weten heb ik voor de afronding van mijn opleiding stage moeten lopen. Een onderdeel hiervan was veiligheid op de werkvloer. Ik moest onderzoeken waar bijvoorbeeld een kinderdagverblijf aan moest voldoen in verband met brandveiligheid. Zo is het belangrijk dat een brandmeldinstallatie voldoet aan de laatste normen en regelgeving. Ik heb dus research gedaan naar de verschillende bedrijven die gecertificeerd zijn om dit te installeren. Het bedrijf dat volgens mijn onderzoek het beste naar voren kwam is A+ Beveiliging. Zij zijn een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van brandmeldinstallaties voor kinderdagverblijven.

KDVUit mijn onderzoek bleek dat alle brandmeldinstallaties van A+ Beveiliging voldoen aan de eisen van de overheid en de verzekering. Elke installatie wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd volgens de laatste regelgeving. Hierdoor krijgt u een brandmeldinstallatie die volledig voldoet aan de strenge eisen. Dit is ook erg belangrijk in het selectieproces van ouders. De keuze wordt sneller gemaakt wanneer een kinderdagverblijf kan aantonen dat de veilig gegarandeerd kan worden. Ouders willen tenslotte altijd het beste voor hun kinderen.

Brandveiligheid is overal belangrijk

Als we het toch over de brandveiligheid hebben is het ook belangrijk om thuis een brandmeldinstallatie te hebben. Wanneer je eens een kijkje neemt op de website aplusbeveiliging.com zie je dat zij niet alleen bedrijfsinstallatie uitvoeren maar ook particulier. De website is erg gebruiksvriendelijk en alles staat er duidelijk op vermeld. Of dit nou brandbeveiliging is of inbraakbeveiliging. Wanneer jij nog tips hebt op gebied van (brand)veiligheid ben ik benieuwd naar je reactie. Want zoals jullie weten wil ik altijd op hoogte blijven van zaken rondom onze jeugd.

brand-kdv