BSO geregeld voor mijn kinderen

BSO

BSO moest ik gaan regelen voor mijn kinderen. Omdat ik weer ging werken, moest ik iets regelen voor mijn kinderen na school tijd. Een na schoolse opvang leek mij wel wat en daar ging ik dan ook naar opzoek. Zo kwam ik al snel terecht bij kindercentrum ZieZoo die gevestigd is in Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg. Gelukkig is dit in de buurt van mijn kinderen de school en besloot dan ook om mijn kinderen hier onder te brengen na scholtijd. De kosten viel mij ook erg mee. Nu alleen even afwachten of mijn kinderen het ook leuk gaan vinden.

BSO

BSO bevalt mijn kinderen echt prima

Wat ben ik blij dat de kinderen het zo naar hun zit hebben op de na schoolse opvang. Iedere dag vragen zij wel of zij vandaag weer naar die ander school mogen na hun gewone school. Het kan ook niet anders want deze na schoolse opvang maakt regel matig een uitstapje naar het bos of park. Ook leren de kinderen hier heel veel. Zo hebben mijn kinderen regelmatig muziek les wat zij beide geweldig vinden. het is dan ook niet voor niets dat mesnen voor deze BSO kiezen. Ik heb er geen seconde spijt van gehad.