De site van Paul Dekkers is een absolute aanrader

Graag wil ik de lezer van mijn blog eens doorsturen naar deze link; http://www.pauldekkers.com/mooie-muurschildering.html. Als je hebt gekeken naar deze website van Paul Dekkers dan zal je snappen waarom dit adres absoluut niet mocht ontbreken op mijn site. Ik schrijf dit blog met een grote lach want ik krijg van steeds meer mensen om mij heen de opdracht om een goed adres te zoeken als zij een tip willen hebben over kinderen in hun doen en laten, kleding maar nu ook al voor het mooi maken van de slaapkamer van de zoontje van mijn vriendin.

Ik was trots dat ik dit adres had gevonden voor mijn vriendin

Mijn vriendin heeft een tweeling en zij zijn geen baby meer, echte dreumesjes moet ik nu zeggen. Nu mogen zij een wat stoerdere slaapkamer en daar mocht aan mee denken. Ik ben er eens voor gaan zitten om op zoek te gaan naar een leuk idee die net even wat anders is dan een behangetje. Toen ik deze site zag, wist ik direct al dat ik het juiste adres al gevonden had. Ik klikte naar de voorbeelden die staan bij “kids” en hier zag ik hoe de mooie muurschilderingen echt tot leven komen. Voor elke leeftijd is er wel een categorie te vinden waar ik zeker iedereen kan aanraden om te kiezen voor de muurschildering van deze kunstenaar als je echt je kind wil verrassen met een mooie kamer.