Een gepersonaliseerde kinderkapstok van FrakkZ

kinderkapstok-maud-lars-stijnEen van mijn collega’s is onlangs bevallen van een heel schattig jongetje. Toen we aan haar vroegen wat voor kraamcadeau ze wilde, gaf ze als antwoord dat ze graag een kapstok wilde. Na wat zoek- en speurwerk online kwam ik op de site van FrakkZ www.frakkz.nl terecht.
Op deze site staat werkelijk een keur aan kapstokken, maar allemaal heel eigentijds. De ene kapstok is stoer en robuust, de andere sjiek en stijlvol. Het grote voordeel is dat alle kapstokken personaliseerbaar zijn, waardoor ik een perfecte kapstok voor mijn collega uit kon kiezen. Ik twijfelde even tussen een kinderkapstok met afbeelding of een houten kinderkapstok, maar heb toch een houten kapstok met naam gekozen. Het grote voordeel is dat je kapstok zo kan maken op de site, dat hij voor jou helemaal perfect is. Je kan de kleur kiezen, het type haak, de kleur van de letters en natuurlijk niet onbelangrijk de grootte. Het werd een kinderkapstok met de naam Sem erop.

kinderkapstok-met-naam-vajen-lucas
Het bestelproces doorliep ik heel handig op de site van FrakkZ.
Dit was een schot in de roos! Toen we op bezoek gingen bij mijn collega en het kraamcadeau overhandigden was ze zeer blij verrast door de kapstok. De kinderkapstok was in whitewash en met RVS letters stond de naam van haar kindje Sem erop. Ze was er zo blij mee!

logo-frakkz

Het is mooi om te zien dat je met je collega’s iemand zo blij kan maken met een gepersonaliseerde kapstok. De service was top van FrakkZ. Ik had namelijk gevraagd of het als een kraamcadeau geleverd kon worden. Ook dit was geen probleem! De kapstok was keurig verpakt in een vrolijk papiertje, waardoor de kapstok meteen meegenomen kon worden op kraambezoek. De volgende keer ga ik hier mijn kinderkapstok zeker weer bestellen.