Fotograaf Dordrecht voor een schappelijk tarief!

Fotograaf Dordrecht

Na de geboorte van mijn dochter wilde ik een mooie foto van haar laten maken door een professioneel fotograaf Dordrecht. Simpelweg omdat het mij geweldig leek om een prachtige grootte foto van mijn jonge dochtertje in te lijsten. Zodoende ben ik opzoek naar een professional in het fotograferen van kinderen. Gelukkig belandde ik via de zoekterm fotograaf Dordrecht al vrij snel op zeer interessante website: fotostudio-calimero.nl. Op de website van dit fotografie werd veel informatie weergegeven. Dit fotografie bedrijf is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen. Na het zien van deze website nam ik dan ook het besluit om dit fotografie bedrijf in te huren!

Fotograaf Dordrecht

Meer informatie!

Een aantal dagen na contact kon ik langskomen met mijn dochtertje. Er werden een aantal prachtige foto’s gemaakt die op de computer werden verwerkt. Uiteindelijk heeft dit fotografie bedrijf een prachtige foto in elkaar gezet door middel van computertechnieken. Op de foto wordt mijn dochtertje afgebeeld net alsof zij op een prachtige Lely bloem aan het slapen is.

Service

Service

Over de service van deze aanbieder ben ik ook zeer te spreken. Er werden vele verschillende keuzes voorgelegd betreft de mogelijkheden van deze foto’s. Alles wat ik vroeg op het gebied van fotografie, dat werd voor mij geregeld. Het personeel was zeer klantvriendelijk en verleende een geweldige service!

Kinderen

Een aanrader!

Wilt u een familiefoto, foto van uw dochter of een foto van uw zelf laten maken? Dan is deze aanbieder een aanrader voor u! Dankzij dit bedrijf heb ik een prachtige foto van mijn dochter ingelijst en die heeft een mooi plekje in onze hal gekregen!