Geschikte oorthermometers voor kinderen vind je hier!

 

Welkom op mijn baby blog! Oorthermometers is het onderwerp van vandaag. Niks is belangrijker dan goede zorg voor je kindje. Sinds kort heeft mijn zusje, ook een dochter. Ik vind dat echt geweldig, en mijn zus is ook super blij, met haar lieve dochtertje. Natuurlijk doen wij moeders alles voor onze kinderen. Alleen de zorg voor een kindje is wel erg zwaar. S’avonds laat opstaan, omdat de baby huilt, luiers verschonen, koken etc! Er zijn vele taken die je moet uitvoeren als moeder zijnde. Gelukkig zijn er al wel artikelen verkrijgbaar, die het moeder zijn makkelijker maken. Een van deze producten is oorthermometers. Met deze thermometers weet je namelijk, binnen no time of je kindje ziek is of niet. Bij de meeste thermometers gaat het kindje huilen, maar bij deze niet! Vandaar dat ik zon thermometer aan geschaft heb!

Hoe ik bij deze oorthermometer ben gekomen!

Mijn zus haar baby was de eerste maanden, best vaak ziek. Dat baarde natuurlijk een hoop zorgen, want het was ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Gelukkig is alles goedgekomen uiteindelijk. De arts van mijn zus raadde haar wel aan, om een Oor thermometer te gaan kopen. Mijn zus moest namelijk de gezondheid, van haar kindje goed in gaten houden. Mijn zus vroeg waarom een oor thermometer? De arts vertelde dat de kinderen, niet gaan huilen van deze thermometer. Mijn zus vertelde dat aan mij, en vandaar dat ik deze thermometer in huis heb!