Gezonde voeding kinderopvang vinden wij belangrijk

gezonde voeding kinderopvang

Gezonde voeding kinderopvang vind ik als ouder heel erg belangrijk. Hoe vroeger jij je kind al laat kennis maken met groente en fruit hoe beter. Zo creëer jij een goed eetpatroon voor jouw kindje. Dat moet natuurlijk niet alleen thuis nageleefd worden maar ook op het kinderdagverblijf. Zeker als jouw kindje daar meerdere keren per week naar toe gaat. Het zou niet goed zijn als jouw kind daar compleet ander eten krijgt. Daarom heb ik echt naar een kinderdagverblijf gezocht die bij mijn kinderen paste. Via een goede vriendin van mij kwam ik terecht bij De Eyckenboom. Zij sloten echt precies bij al mijn eisen aan.

gezonde voeding kinderopvang

Gezonde voeding kinderopvang voor jouw kind

Gezonde voeding op vaste tijden was echt wat voorop stond bij de kinderopvang. Regelmaat in de dag van een kind is heel erg belangrijk. Het personeel ziet er goed op toe dat iedereen ook zijn bordje leeg eet. Al deze dingen pas ik thuis ook toe, dus ik had er vertrouwen in dat mijn kinderen hier goed zaten. Elke dag vertelde het personeel mij dat mijn twee zoons weer heerlijk gespeeld hadden met iedereen. Ik ben heel erg tevreden met dit kinderdagverblijf en zal ook mijn derde kind hiernaar toe sturen.