Heerlijk spelen in de frisse lucht

buitenspeelgoed kinderopvang

Bij droog weer kunnen kinderen lekker buitenspelen, frisse lucht en even je eigen uitleven met de andere kinderen van de klas. Spelen is leuk, maar het wordt nog leuker als het nog eens leerzaam is ook. Zelfs techniek kan al op jonge leeftijd mee begonnen worden, buitenspeelgoed kinderopvang is speelgoed wat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Wordt het speelgoed vies door zand of iets anders is dit geen probleem, even eenvoudig schoonmaken en het is weer als nieuw.

Duurzaam en leerzaam voor kinderen

Speelgoed voor kinderen moet duurzaam en veilig zijn, maar achter het spelen moet ook een doel zitten voor de kinderen dat zij er iets van leren. De kist met bouwstenen zorgt ervoor dat kinderen niet alleen fantasierijk worden, onbewust wordt ook aan de motoriek van de kinderen gewerkt. Met de machine set maken de kinderen kennis met techniek, op deze manier is buitenspeelgoed kinderopvang niet alleen erg leuk maar ook leerzaam voor de kinderen. Maar even lekker springen op de trampoline zonder na te denken hoort er natuurlijk ook gewoon bij.

buitenspeelgoed kinderopvang

Leer kinderen met elkaar te spelen

Met buitenspeelgoed kinderopvang leer je de kinderen ook met elkaar spelen, delen van speelgoed hoort erbij in het leven. Met de grote rivierstenen leer je te werken aan je evenwicht en te balanceren, leg de stenen buiten neer en de kinderen kunnen er urenlang mee oefenen. Met de felgekleurde stenen moeten de kinderen van steen naar steen, natuurlijk zonder de grond aan te raken. Spelenderwijs wordt aan de balans en het evenwicht van de kinderen gewerkt.