Hemels for Kids verkoopt kledingmerk Vingino

logo (1)Hemels for Kids verkoopt onder andere het merk Vingino. Het is een merk dat graag nieuwe trends op de markt zet en vaak een stapje voor is in de mode. Zo lopen je kinderen met Vingino kleding altijd goed gekleed en vooral met de mode mee. Mijn kinderen hebben ook kleding van dit merk en vinden het zelf ook een leuk kledingmerk. Het is een stoer kledingmerk en ze voelen zich er ook door op hun gemak.

 

hemelsforkids2

 

Zelf heb ik afgelopen week wat nieuwe kleding gekocht voor mijn kinderen waaronder het shirt hierboven. Deze heb ik voor mijn zoon online besteld op de website van Hemels. Ze hebben dit shirt in diverse kleuren waarvan ik twee verschillende kleuren heb besteld. De shirts zijn van de nieuwe collectie en geven hiermee aan wat een beetje de nieuwe kleuren worden van aankomende zomer. Het zijn vooral veel groen en blauw tinten die je veel ziet terugkomen in nieuwe collecties.

Hemelse kleren voor kinderen

 

hemelsforkids1

Het shirt hierboven heb ik ook besteld voor mijn zoon en zoals je kunt zien ook weer een groen/blauw tint wat de kleur van zomer 2015 gaat worden volgens mij. Ik zie steeds meer mode in de winkels liggen, maar ook online op webshops staan die echt deze kleur tinten bevatten. Zelf vind ik de kleuren niet echt mooi, maar mijn zoon gaat graag met de mode mee…

Op de website van Hemels koop ik vaker nieuwe kleding voor mijn kinderen. Ze hebben altijd nieuwe collecties en doen ook regelmatig aan leuke acties waardoor je eigenlijk altijd goedkoper uit bent dan in de winkel. Ik koop de kleding voor mijn kinderen dan ook steeds vaker online om zo wat te besparen op kleding.