Herbruikbare luiers gebruiken voor een beter milieu

Wasbare luiers zijn niet alleen goed voor baby’s, maar ook voor ouders en het milieu. Stel je voor hoeveel afval je baby maakt op een dag als hij wegwerpluiers draagt? Een baby heeft meestal vijf luiers per dag nodig. Daarna draagt ​​het meestal luiers totdat het klaar is om zindelijkheidstraining te doen op de leeftijd van 2 of drie. Wegwerpluiers zijn niet biologisch afbreekbaar. Luiers kunnen dus leiden tot land vervuiling. Daarom zijn wegwerpluiers niet goed voor het milieu. Als oplossing zou u herbruikbare luiers moeten gebruiken om de hoeveelheid afval te verminderen.

Waarom is een herbruikbare luier goed voor je baby?

Wasbare luiers zijn goed voor de huid en ontwikkeling van de baby. De meeste herbruikbare luiers zijn gemaakt van katoen, bamboe of andere natuurlijke materialen. Ze veroorzaken dus geen allergische reacties op de huid van de baby. De ouders moeten zich echter realiseren dat wasbare luiers minder absorberend zijn dan wegwerpluiers. De ouders moeten dus vaker de katoenen luiers verwisselen. Dit kan huiduitslag op de huid van de baby voorkomen. Als de kinderen katoenen luiers dragen, kunnen ze elke keer dat ze plassen nat worden. Dit bewustzijn kan ertoe leiden dat ze eerder zindelijk zijn.

Waarom is herbruikbare luier goed voor ouders?

De ouders hebben extra energie nodig om de luiers te wassen, maar ze kunnen veel geld besparen omdat ze geen wegwerpluiers hoeven aan te schaffen. Het maakt niet uit om in het begin het meeste geld te investeren om de katoenen luiers aan te schaffen, omdat u in de volgende maanden geld kunt besparen omdat u geen wegwerpluiers meer hoeft te kopen. De katoenen luiers kunnen ook voor het tweede kind worden gebruikt. Het kan dus worden gezegd dat het hebben van wasbare luiers uw investering kan zijn. Zorg er als ouder voor dat je de katoenen luiers kiest met het beste materiaal en de hoogste absorptie. Wilt u meer weten over de wasbare luiers van HappyBear Diapers, bekijk dan eens: https://happybeardiapers.com/collections/wasbare-luiers.