Hoe kies je het juiste boxkleed?

Ben je op zoek naar het beste baby boxkleed? Dan heb je geluk dat je op de juiste plek bent! We begrijpen de moeite die je neemt om huishoudelijke klusjes te doen terwijl u voor uw kind zorgt. De boxen houden ze meestal in een omheinde tuin om te voorkomen dat ze opzoek gaan naar risicovolle plaatsen in huis. Het is ook de meest veilige plek voor een baby om met speelgoed te spelen en kan zelfs dienst doen als luier verschoonruimte. Een goede box moet een stevige constructie hebben om een ​​baby altijd veilig te houden, maar ook een boxkleed is belangrijk. Hoewel de markt in het algemeen je een groot aantal van boxkleden biedt, is het een heel gedoe om degene te vinden die bij je baby past. We hebben het je gemakkelijker gemaakt. De keuze is namelijk enorm, je vindt de boxkleden niet alleen in verschillende maten, maar ook kleuren, prijzen en diktes. In dit artikel wat tips om het juiste boxkleed te kiezen. 

De afmetingen

Let goed op de afmetingen van de box zelf, het boxkleed mag namelijk niet te klein zijn dan kan de baby bij het omrollen eronder terecht komen. Als je geen boxkleed kan vinden die precies erin past neem dan een iets groter boxkleed. Wanneer je een iets groter boxkleed in de box ligt staan de randen wat omhoog wat voorkomt dat de baby eronder terecht kan komen.

Dikte van boxkleed

Het boxkleed moet niet te zacht, niet te hard, maar ook niet te dun. Bij een te zacht boxkleed kan het gezicht van je baby erin wegzakken en dan is er kans op verstikkingsgevaar. Als je het boxkleed toch te dun vindt kun je er onder een matrasje neerleggen, op deze manier ligt je baby toch wat lekkerder. Net zoals het boxkleed moet ook het matras precies in de box passen. 

Het materiaal

Je hebt boxkleden in verschillende materialen, zoals rubber, schuim, stof en zelfs plastic. De boxkleden van Koeka zijn van stof en te vinden in verschillende maten en vormen. Denk hierbij aan een rechthoek of een rondje. Tevens zit er verschil in de stof ook zo kan je het boxkleed in een zachte soort velvet stof vinden, maar ook in wafel stof. 

De kleur 

Tot slot moet je altijd kijken naar de kleuren van het boxkleed, het moet immers wel passen bij de rest van het interieur, maar gelukkig is er ruim voldoende keuze en zo voor ieder wat wils te vinden.