Kind en scheiding

De kogel is door de kerk, wij gaan scheiden. Natuurlijk is dit verschrikkelijk en wat dacht je van ons dochter. Omdat ik daar veel vragen over had typte ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet kind en scheiding in. Al snel kwam ik op de website terecht van Kids First Mediation terecht. Zoals de naam het al zegt kinderen eerst. Dit leek mijn (ex) man en mij wel wat en maakte daarom een afspraak met deze onderneming. Al heel snel konden wij terecht, dit omdat jij bij hen ook in de avond uren kan komen. Wij gingen met ze allen aan tafel zitten en er werd gesproken over hoe wij het beste nu konden doen en in de toekomst. Wij hadden een beeld over het opvoeden samen en wilde dat eigenlijk wel voortzetten. Ook vonden wij het belangrijk dat , onze dochter, niet hoefde te kiezen tussen papa of mama en besloten dan ook om de weekend de kinderen bij ieder ouder en iedere woensdag en donderdag ging zij naar haar vader toe. Gaat zei het weekend nar haar vader dan haalt hij haar ook de vrijdag al op op school.

Scheiding

Zeer goed geholpen

Dankzij Kids First Mediation is alles zeer goed verlopen en houden beiden partijen zich aan de regels. Omdat ik kind en scheiden intypte op het internet kwam ik dus op de website terecht van dit bedrijf. Anders had het denk ik heel anders verlopen en was onze dochter in een vechtscheiding gekomen en dat wil je natuurlijk niet.

 Kids First Mediation