Kinderspeeltoestellen

01.23-400x300Veel goede jeugdherinneringen heb ik aan het buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes. Lekker klauteren in een klimrek of met z´n allen op de familieschommel. De speelplaats in mijn woonwijk was ´the place to be.´ Er viel altijd iets te beleven. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor onze ouders was het een echte ontmoetingsplek.

 

Actief in de buitenlucht

02.03-400x300Ook mijn kinderen gun ik een leuke speelplaats waar ze hun energie kwijt kunnen.
Kinderspeeltoestellen stimuleren kinderen om actief in de buitenlucht bezig te zijn. Niet onbelangrijk in een tijd waarin computergames en televisie vaak de boventoon voeren. Uitdagende speeltoestellen zijn een goede prikkel om kinderen achter een scherm vandaan te krijgen. Bewegen is goed voor hun gezondheid en ontwikkeling. Spelenderwijs oefen kinderen hun motoriek en speelvaardigheid. Door samen te spelen leren ze belangrijke lessen op het gebied van sociale vaardigheden.

AVO speeltoestellen

04.09-400x300AVO speeltoestellen heeft al tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen en plaatsen van kinderspeeltoestellen. Hun speeltoestellen voldoen aan alle veiligheidsschriften en zijn er in allerlei soorten en maten. Voor jonge kinderen is een kleine wip of mini draaimolen bijvoorbeeld erg leuk. Oudere kinderen vermaken zich prima met een echte kabelbaan of voetbaldoelen. AVO heeft voor kinderen in elke leeftijdscategorie geschikte speeltoestellen op het juiste niveau. Dit maak spelen voor elk kind tot een belevenis!