Leuke meisjes bikini gezocht

Voor mijn dochter is het belangrijk dat ze goede zwemkleding heeft voor de zomer. Dit omdat ze graag in het zand speelt om vervolgens het water in te duiken. Nu dat ik zoekend ben naar meisjes bikini voor haar hoopte ik het via het internet te vinden. In de stad kon ik maar geen leuke bikini vinden voor haar aangezien ze zelf al geen badpak wilt dragen….

logo

Doordat ik ervan baalde dat ik het in de stad maar niet kon vinden ben ik op het internet gaan zoeken. Diverse bedrijven gevonden waar je dit kan verkrijgen, echter op de website van 4activekidz.nl blijven hangen. Hier hadden ze onwijs veel leuke bikini’s voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wat ik persoonlijk het leukste vind van allemaal is dat ze het gratis komen bezorgen.

brunotti_fluro_rosa_meisjes_bikini_segno_f

Minimum bedrag

Wanneer je boven de 75 euro komt wordt jouw bestelling kosteloos bij je bezorgd. Doordat ik uit drie meisjes bikini moest kiezen heb ik ervoor gekozen om ze maar alle drie te bestellen. Zo kwam ik boven dit bedrag uit en werd het netjes ingepakt en bij ons bezorgd! Onze dochter is nu voorzien van nieuwe bikini’s voor de zomermaanden. Nu dat ik weet dat je bij hun goede kleding kan krijgen voor te zwemmen weet ik zeker dat ik hier vaker zou bestellen!