Leuke poppenhuis kidkraft gevonden voor mijn dochter

logoNiks is leuker om te mogen zien hoeveel plezier mijn dochter kan hebben met poppenhuis kidkraft. Dit heb ik voor enkele weken geleden voor haar gekocht aangezien ze zelf al wat ouder begint te worden, haar speelgoed wat ze had was ze redelijk op uitgekeken. Als ouder zijnde moet je dan een manier bedenken zodat ze toch nog plezier kan hebben met het speelgoed. Op het internet ben ik wezen kijken naar een poppenhuis aangezien ik weet dat mijn dochter dit echt prachtig vindt. Uiteraard ben ik in de stad ook wezen zoeken, echter kon ik het toen die tijd niet vinden wat ik zocht.

Gemakkelijk online te bestellen.65851country_road_cottage_1

Bij mijn zoektocht op het internet naar poppenhuis kidkraft ben ik terecht gekomen op de website van persempretoys.nl. Hun hebben wat betreft poppenhuizen een ruim assortiment, dit is tevens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ik hoefde dan ook geen rekening te houden met het feit dat de kosten te hoog worden, nu ging het mij er alleen maar om dat mijn dochter er plezier mee kan beleven. Ik heb de poppenhuis wel eerst ingepakt zodat ze niet precies kon weten wat erin zit. Tijdens het uitpakken zag ik mijn dochter steeds meer glunderen van plezier! Dagelijks is ze druk in de weer met het spelen, ook vriendinnen moet haar nieuwe poppenhuis bekijken.14604-1_no_logo_1