Mijn zoon heeft de beste verjaardag wanneer ik de jongleur boeken ga

rinaldoHet lijkt uiteraard erg vreemd in de oren zodra je spreek over jongleur boeken, naarmate je er meer over weet kan je toch wel bevestigen dat dit echt iets is voor jongens. Zo dus ook passend voor mijn zoon! Aangezien hij over 4 weekjes 10 wordt is het uiteraard hoog tijd geworden dat wij als papa en mama er iets aan gaan doen om het te vieren. Het feest dat we nu willen geven doen we uiteraard met zoveel mogelijk mensen zodat we het in een keer kunnen vieren, ook dat de kinderen genoeg plezier blijven houden. Via het internet op zoek gegaan naar een jongleur, tot mijn verbazing worden er veel aangeboden! Dan begint het echte werk, het uitzoeken welke het beste kan zijn voor onze zoon.

Onze zoon heeft de “coolste” verjaardag aller tijde!music-magic

Het organiseren van een feest is een vak apart, het draait natuurlijk om je eigen zoon en dat is het belangrijkste van allemaal. Daarbij moet ik rekening houden dat het allemaal goed blijft lopen. Via het internet heb ik zonder zorgen bij Viking entertainment de beste jongleur gevonden die mijn zoon vrolijk kan maken met zijn verjaardag! De snelheid van reacties en de netheid van het beantwoorden heeft mij letterlijk over de streep getrokken en de keuze gemaakt.
downloadNu is het wachten op de grote dag dat wij onze kleine jongen mogen verrassen!