Muurschilderingen van Paul Dekker zijn prachtig!

Mijn zoon heeft zijn eigen kamer. Alleen zijn kamer is een beetje saai en niet mooi. Het is dus tijd om er een echte stoere kamer van te maken. Ik heb al een paar leuke dingetjes gehaald maar ik zocht nog iets voor op de muren. Dat wilde mijn zoon zelf ook erg graag. Maar wat is nou echt leuk? Ik wilde eigenlijk simpel behang halen totdat mijn zus mij vertelde over muurschilderingen. Ze vertelde mij dat ze dit laatst gezien had en dat het heel erg leuk was. Dit is misschien wel iets voor mijn zoon dacht ik. Thuis ben ik op mijn laptop gaan kijken voor een goede schilder.

Erg mooie muren op de kamer van mijn zoon

Na een tijdje kwam ik op een website terecht met hele mooie muurschilderingen. Die website is pauldekkers.nl. Hier staat veel informatie op over Paul Dekkers en het werk wat hij doet. Hij schildert dus muren voor kinderen, voor bedrijven en noem maar op. Omdat mijn zoon gek is op Peter Pan vroeg ik aan hem via de website of hij daar iets mee kon. Gelukkig was dat het geval want al snel kreeg ik een antwoord van hem. Ik heb een afspraak gemaakt en de kosten vielen ook erg mee. Dat is natuurlijk erg fijn. Na een tijdje had hij het af en het resultaat zoals je kunt zien op de foto’s is fantastisch. Mijn zoon is ontzettend blij en ik ben ook ontzettend tevreden met de diensten van Paul Dekker.