Muziektherapie voor kinderen moet iedereen kennen

muziektherapie kinderen

Laatst ben ik erachter gekomen dat muziektherapie voor kinderen ongelofelijk nuttig kan zijn voor hun ontwikkeling. Mijn zoontje was altijd heel erg onzeker en daarvoor hebben wij heel erg veel dingen geprobeerd. Niets leek echt te werken, dus ik had de hoop bijna opgegeven. Uiteindelijk kreeg ik nog de tip van een moeder van school om eens hiernaar te kijken. Toen ik op de website kwam, sprak het mij direct aan. Het was heel erg gericht op het de kinderen zo fijn maken als mogelijk is. De eerste keer dat hij hierheen ging, was hij ongelofelijk zenuwachtig. Toen hij thuis kwam, was hij ongelofelijk blij. Hij had een grijns van oor tot oor en deze is er niet meer afgegaan tot hij naar bed ging.

Behulpzaam

Hij vertelde mij dat tijdens de muziektherapie hij hele leuke kinderen had ontmoet. Dat deed mij goed om te horen, omdat hij soms moeite heeft met contact maken. Ik heb het idee dat dit wel echt werkt en wij gaan hier dan ook zeker mee door. De docent is ongelofelijk aardig en ik kan het goed met haar vinden. Ik heb het idee dat wij erg op 1 lijn zitten, maar dat dat vooral komt omdat wij hem allebei willen helpen.

muziektherapie kinderen