Ontwerp een hip geboortekaartje!

kisscards-logo

Het was altijd al een droom om een geboortekaartje te maken. Toevallig gaat een goede vriendin van mijn school binnenkort bevallen. Zij krijgt een schattige zoontje. Het schijnt dat zij over een maand gaat bevallen. Natuurlijk kan ik niet met lege handen feliciteren. Ik heb besloten om een hip geboortekaartje te maken. Mijn moeder en ik gaan samen zoeken voor een mooie geboortekaartje. Natuurlijk willen wij een stoere en hippe geboortekaartje voor haar zoontje. Wij zijn opzoek geweest op het internet naar websites die geboortekaartjes verkopen. tweeling

Webwinkel

Na een lange tijd gezocht te hebben op het internet hebben wij veel webwinkels gevonden. Wij konden niet kiezen uit de vele webwinkels. Mijn moeder had uiteindelijk een webwinkel gekozen. De webwinkel had veel categorieën qua geboortekaartjes. Toevallig zag ik een categorie genaamd ‘stoer’. Dit was perfect voor ons. Precies wat wij zochten!

Op de website kon je de geboortekaartje kiezen die jij wilde. Vervolgens kreeg je een pagina waar je de geboortekaartje kan bewerken. Je kan o.a. de tekst, kleur, en lettertype aanpassen. Een plus punt was ook dat het heel erg goedkoop is. Als je twijfelt kun je ook een gratis proefdruk bestellen. Je krijgt dan een voorbeeld en kan dan kijken wat je kunt verwachten als je wat besteld bij de webwinkel.

Eindresultaat

Nadat ik mijn geboortekaartje heb gemaakt. Kreeg ik het binnen 2 werkdagen binnen. Toen ik mijn post open deed en naar de geboortekaartje keek. Leek het net een prachtige portret. Zij hebben mooi werk geleverd!

geboorte-kaartje-1