Plak het zelf is hét adres voor leuke muurstickers

Tussen de muursticker op de site van Plak het zelf heb ik de perfecte muursticker gevonden die ik aan mijn zus moest laten zien! Ja mijn tweede blog vandaag maar ik ben vergeten om mijn leuke nieuws te delen namelijk dat ik tante word. Mijn zusje verwacht haar eerste kindje en heeft mij gevraagd om leuke tips te gaan verzamelen voor de babykamer. En nu heb ik deze site ontdekt en hier echt de leukste sticker op gevonden waarvan ik echt zeker weet dat mijn zusje hier helemaal weg van zal zijn. Enfin, niet alleen voor een babykamer maar voor elke ruimte kun je hier wel een geschikte muursticker vinden en wat ook zo leuk is is dat je ook je eigen ontwerp kan maken.

Gelukkig had ik dit adres gevonden

Plak het zelf is echt een adres om te onthouden, en met name als je een baby kamer of kinderkamer super mooi en gezellig wil maken is het echt aan te raden om dit te doen met muurstickers. Toen mijn zus op deze site keek en naar mijn uitgekozen voorbeeld keek wilde zij deze direct gaan bestellen. Nu kan ik toch wel met zekerheid zeggen dat ik mijn zusje erg goed ken! Enfin, deze erg leuke tip mocht natuurlijk niet ontbreken op mijn site. Op deze site zie je alle mogelijkheden om het met stickers in elke ruimte gezellig te kunnen maken.