Ruime keuze aan broderie

Nooit verwacht dat ik ooit tante zal worden, mijn zus is in verwachting van een meisje. Niet alleen ik zelf maar ook mijn ouders waren helemaal door het dolle heen toen we dit bericht kregen te horen. Zij werden namelijk voor het eerst opa en oma, en ze kregen nog wel een kleindochter. Mijn zus was nooit een type om kinderen te nemen, ze was meer een voorstander om van het leven te genieten en door de wereld te reizen. Daarom was de mededeling voor ons een grote verrassing. Zelf had ik ooit de droom om moeder te worden van een meisje, een meisje in mooie kleertjes gemaakt van broderie. Ja ik ben helemaal weg van broderie, zo een mooie stof gemaakt van 100% katoen. Ik ben altijd met mijn naaimachine de mooiste creaties aan het maken. Zo had ik laatst een mooie blouse gemaakt voor mezelf, van een mooie stof die ik online had besteld bij Van Schie Interieurstoffen. Inmiddels ben ik een grote van van deze winkel geworden, bestel er dan ook regelmatig, tegen een zeer goedkope prijs mijn stoffen. cropped-index_foto11

Schattig meisje

Inmiddels is mijn nichtje geboren, haar naam is Sophie. Vanaf de tijd dat ik te horen kreeg dat mijn zus zwanger was heeft mijn naaimachine overuren gemaakt. Ik heb al mijn naaiboeken bekeken op leuke patronen voor een baby, maar ook heb ik de bekleding van de wieg heb ik samen met mijn zus gemaakt, althans zij heeft de stof uitgezocht, en ik heb de bekleding passend voor de wieg gemaakt. van-schie_logo