Tip: bezoek Boekenavontuur voor de leukste kinderboeken

header-ebook21

Zoals elke ouder wel weet is het erg belangrijk je kinderen te stimuleren in hun leerproces. Dat kan op meerdere manieren maar een van de meest effectieve om kinderen met taal en met inlevingsvermogen kennis te laten maken is door ze voor te lezen. Bovendien is het voor ouders en voor kinderen ook nog eens een heel leuke aangelegenheid. Kinderen vinden het heerlijk tegen de ouders aan te kruipen en meegenomen te worden in de wondere wereld die er uit hun woorden naar voren komt, de avonturen die er van hun lippen komen.

Belevingswereld van je kinderen

Naamloos

Daarvoor heeft de website Boekenavontuur kinderboeken die dit proces stimuleren, die ervoor zorgen dat de kinderen betrokken worden in dit proces. Boekenavontuur heeft kinderboeken in huis die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen zelf en die precies passen bij de leeftijd en de interesses die het kind op die leeftijd en in die groei heeft. Er zijn altijd verrassingspakketten te krijgen die nog eens éxtra leuk zijn voor de kinderen. Ook iets om in gedachten te houden voor de naderende feestdagen natuurlijk!

Wat een aanrader!

eBook-pagina-1-copyBovendien heeft Boekenavontuur een prachtig boek in huis, geschreven voor ouders. Het is een boek dat ingaat op de pedagogische achtergrond die er schuilgaat achter het voorlezen van je kinderen, een boek vol wetenswaardigheden dat echt leuk leesbaar is voor de ouder die iets meer te weten wil komen over de achtergronden van deze positieve stimulans. En het goede nieuws is dat dit eBook volledig gratis te verkrijgen is! Je hoeft je alleen even aan te melden voor de nieuwsbrief van Boekenavontuur.