Tip: Kinderkapper Tilburg

Mijn kind is echt heel erg bang voor de kapper. Als wij er heen gaan dan gaat die huilen, krijsen en probeert die uit de stoel te klimmen. Daardoor knip ik nu al een jaar zijn haar zelf. Als ik het zelf knip vindt hij het allemaal best. Zijn haar is alleen echt heel erg lastig te knippen. Daardoor gaat het wel eens mis en mist hij een pluk. Een goede vriendin, die zelf ook kinderen heeft, zei dat ik eens naar Lieke Kinderkapper Tilburg moest gaan.

Logo

Naar de kapper gaan is spannend en leuk

Ik ben er vorige week voor het eerst heen gegaan. Van te voren had ik de kapster gewaarschuwd dat hij erg lastig kan zijn in de kappersstoel, maar ze verzekerde me dat het goed zou komen. Ze nam alle tijd om hem eerst op zijn gemak te stellen. Ze gaf hem het gevoel dat het naar de kapper gaan spannend mag zijn, maar dat het ook heel leuk kan zijn. Uiteindelijk liet hij het toe en werden zijn haren weer eens door een echte kapper geknipt.

Kapper

Wanneer mag ik weer naar de kapper?!

Hij is zo blij met zijn nieuwe coupe, toen wij thuis kwamen vroeg hij gelijk wanneer hij weer naar de kapper mocht. Ik kon mijn oren niet geloven. Mijn kind was net terug van de kapper en hij wou nog een keer. Ik kan iedereen aanraden om deze kinderkapper in Tilburg te bezoeken. Het is echt een hele fijne kapper, die de tijd neemt om jouw kind op zijn gemak te stellen.

kapper