Verbeterde schoolstoelen voor op de school van mijn dochter

Omdat ik in de oudercommissie zit van de school van mijn dochter heb ik de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een goed adres voor schoolstoelen. Omdat de huidige stoelen die op school worden gebruik hun beste tijd wel hadden gehad, waar ik het volledig mee eens was, ben ik dan ook direct nadat ik de opdracht had gekregen, aan de slag gegaan voor het vinden van nieuwe stoelen. De stoel moet goed zijn van kwaliteit, en uiteraard nog jaren mee gaan. Echter is het natuurlijk ook de bedoeling dat ik binnen het budget blijf van de school.

De school was zeer tevreden met mijn zoekopdracht

Gelukkig heb ik een goed adres gevonden voor deze schoolstoelen. Namelijk, ergoquip.nl als je eens een kijkje neemt op deze site kun je dan ook zeker direct zien dat je voor vele verschillende doeleinden de juiste stoel kunt vinden. Dat bracht mij wel even op het idee om dit bericht hierover achter te laten op mijn site. Ik heb de school van mijn dochter blij kunnen maken met mijn zoekwerk. Zij hebben een succesvolle bestelling kunnen plaatsen en ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. De oude stoelen zijn weg de er staan weer prima stoelen in de klassen waar de kinderen lekker uren op kunnen zitten tijdens de les.