Vruchtbaarheidstest om het zeker te weten!

 

 

 

Het onderwerp van vandaag is vruchtbaarheidstest. Ik en mijn vriend hadden al een hele lange tijd een kinderwens. Wij wilden samen deze wens in vervulling brengen. Na een paar keer proberen een baby te maken, was het nog steeds niet gelukt. Op een bepaald moment dacht ik zelfs, dat mijn vriend niet vruchtbaar was. Ik wilde hem dan ook gaan laten testen bij de dokter, maar dat idee vond hij maar niks. Ik bedacht mezelf hoe kan ik hem dan laten testen? Ik nam een kijkje op het internet, met de hoop een bepaalde test voor vruchtbaarheid te vinden. In no time kwam ik eigenlijk terecht op de website van shop voor gezondheid. Op een of andere manier ging ik spontaan rondneuzen op de site. Na een tijdje de site bekeken te hebben, kwam ik terecht bij het kopje vruchtbaarheidstest. Onmiddellijk las ik de beschrijving van dit product. Ik belde mijn vriend op of dit wel een goede test was, en zijn antwoordt was ja. Natuurlijk ben ik gelijk deze test gaan bestellen!

Dankzij de test wisten wij het zeker!

De test werd binnen enkele dagen al aan huis geleverd. Ik liet mijn vriend deze test afnemen, en wat bleek nou hij is gewoon vruchtbaar. Zodoende zijn wij het blijven proberen en opeens was het raak. Een ruime twee maanden geleden, ben ik zwanger verklaard. Wij zijn apetrots op dit resultaat eindelijk worden we ouders! Zonder deze test waren wij gestopt met het proberen, gelukkig zijn wij niet gestopt dankzij deze test!