Wat draag je op een fotoshoot zwangerschap?

fotoshoot zwangerschap

Een fotoshoot voor zwangerschap is een geweldige manier om de speciale tijd van uw zwangerschap vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar professionele foto’s voor jouw babyalbum of gewoon een leuke manier om jouw groeiende buik te delen met familie en vrienden. Een fotostudio is de perfecte setting om deze herinneringen in een fotoshoot zwangerschap vast te leggen. In deze blog vind je enkele tips, adviezen en ideeën voor de kleding die je kunt dragen tijdens de fotoshoot voor jouw zwangerschap.

  1. Kies comfort boven alles. Je wilt er natuurlijk fantastisch uitzien tijdens je zwangerschap fotoshoot, maar het ook belangrijk dat je je comfortabel voelt. Kies kledingstukken waarin je kunt bewegen en die je groeiende buik juist laten zien en niet beknellen.
  1. Ga voor eenvoud. Eenvoudige en neutrale kledingstukken zorgen voor een mooie achtergrond voor uw zwangerschap foto’s.
  1. Denk aan de kleuren voor je fotoshoot zwangerschap. Kies kleuren die goed bij je huidtype en haarkleur passen. Voorkom felle kleuren die teveel afleiden van jouw mooie buik.
  1. Maak gebruik van accessoires tijdens je zwangerschapsshoot. Een statement ketting of armband kan een saaie outfit opeens spannend maken.
  1. Wees niet bang om iets speciaals te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jurk, zijden blouse of misschien zelfs wat gewaagde lingerie. Bij een fotoshoot tijdens jouw zwangerschap mag dat!
fotoshoot zwangerschap

Welke make-up voor de zwangerschapsshoot?

Ook hebben we enkele make-up tips voor jouw fotoshoot zwangerschap:

  1. Gebruik een goede primer, deze helpt de huid glad te maken en de make-up beter op zijn plaats te houden. Het kan namelijk een beetje warm worden tijdens de fotoshoot.
  2. Gebruik een lichte foundation om een egale huid te creëren.
  3. Voeg wat kleur toe aan je wangen met een blush. Dat vesterkt de typische ‘pregnancy glow’.
  4. Maak uw ogen sprekend met een mooie oogschaduw en mascara.
  5. Gebruik een lipgloss of een neutrale lipstick voor een natuurlijke look. Daarmee krijg je mooiere zwangerschapsfoto’s.

Je zwangerschap is een speciale tijd in je leven. Gun jezelf fotoshoot zwangerschap en voel je zelfverzekerd en comfortabel tijdens de fotoshoot. Laat je persoonlijkheid en stijl zien en geniet van deze unieke ervaring.