Welke wanddecoratie past bij u?

Er zijn talloze manieren om uw favoriete foto aan de muur te bevestigen. Op wat voor manier u dit vormgeeft, ligt voor een deel aan de rest van uw inrichting. Zo kan een groot doek goed boven uw bank passen, of heeft u net boven dat ene kastje plaats voor enkele kleine afdrukken bij elkaar. Een Foto op aluminium biedt diverse mogelijkheden. Wij zetten ze graag even op een rij, om het kiezen u makkelijker te maken.

Alle opties binnen aluminium

Vanzelfsprekend is geen foto op aluminium hetzelfde. U heeft de keuze om het zover te personaliseren als u zelf wilt. Denk hierbij niet alleen aan de gewenste afmetingen. Ook de bewerking kunt u precies zo kiezen als u voor ogen hebt. Past een zwart witte afwerking goed in uw interieur, of kiest u voor kleur? Gaat u in dat geval voor sepia of kiest u voor een tussenvorm met zwart-wit en kleuraccenten? Het fijne aan fotobewerking is dat u direct ervoor kunt kiezen om rode ogen weg te werken of rimpels en objecten te laten verwijderen. Zo komt u tot een perfecte foto én afdruk waar u lang van kunt genieten. En de afwerking? Die kunt u inderdaad ook zelf kiezen. Zo kunt u uw afdruk tot in de kleinste details zelf samenstellen. Prefereert u een meer robuuste en industriële look? Dan is aluminium dibond erg geschikt. Uw print wordt geprint op een zogenaamd sandwichpaneel. Hierbij heeft u de keuze uit wit of aluminium geborsteld. Deze en meer details maken een foto op aluminium erg persoonlijk.

Kies de beste leverancier

Veel winkelketens hebben tegenwoordig een fotoservice. Erg handig, maar soms komt het de kwaliteit niet ten goede. Bij een afdruk moet er namelijk voldoende aandacht worden besteed aan afwerking. Hierbij hoort aandacht voor de randen, details in het beeld en bijvoorbeeld uw keuze voor het ophangsysteem. Om er zeker van te zijn dat deze factoren op de goede manier worden verwerkt is het aan te raden om uw foto op aluminium bij een erkende leverancier te bestellen. Hoe u een erkende leverancier herkent? Door jarenlange ervaring en goede service. Beoordelen eerdere klanten de leverancier goed? Geeft de leverancier voldoende garantie? Dat zijn zeer positieve en betrouwbare tekenen.