Wilt u ook een pokemon box kopen?

Ik weet nog goed dat ik het vroeger echt geweldig vond om samen met mijn vriendjes te gaan kijken naar de pokemon kaarten die wij hadden en dan te kijken hoe wij konden ruilen met anderen. Ik was zelf iemand die echt groot fan was en ook wist hoeveel pokemons er waren en welke kaarten bij elkaar hoorden. De meeste mensen wisten dit niet en deden maar wat. Ik was altijd op zoek naar bijzondere kaarten en wilde ervoor zorgen dat ik de meest zeldzame in bezit kreeg. Ik heb hier echt een paar jaar aan besteed en ik denk dat mijn kaarten ook veel geld waar zijn. Ik ben alleen mijn verzameling kwijt en dat is natuurlijk heel erg jammer. Ik heb nu zelf kinderen en wil graag voor hen een paar kaarten regelen zodat zij kunnen spelen met hun vrienden. Ik zou het leuk vinden als zij ervoor konden zorgen dat zij ook een pokemon box kregen en dus een verzameling konden beginnen. Ik weet zeker dat de jeugd nu dit net zo leuk zal vinden als ik in die tijd. Ik kan alleen maar hopen dat zij een pokemon box willen hebben. Ik heb gezien dat ik via thegeekuniverse.be een goede pokemon box kan kopen zodat zij alvast een goede set aan kaarten hebben.

Een pokemon box om te beginnen met verzamelen

Ik heb gelukkig heel veel tijd gehad als kind veel te leren over pokemon kaarten. Het is grappig om te zien dat er wereldwijd zoveel verzamelaars zijn. Ik heb via deze website de kaarten besteld en mijn kinderen waren heel enthousiast over het cadeau en nu gaan zij nog meer kaarten sparen.

Een goede pokemon box om mee te beginnen

Ga nu snel naar thegeekuniverse.be en:

  • Koop uw kaarten
  • Kijk wat het aanbod is op hun site
  • Zie wat pokemon allemaal inhoudt

Succes met het sparen.

Lees meer…